Digg festivalmat

I år utvider vi mattilbudet på festivalen. I tillegg til Heim, som dere kjenner godt, får vi pizza fra Vedfyrt og asiatiske smaker fra Malai på Fredvika. Våre venner hos Tjønnås Delikatesser tar også med seg espressomaskina si og sørger for god kaffe med noe å bite i. På lørdagen får du også mulighet til å bestille en velfylt piknikkurv fra de. Pakka inneholder croissanter, appelsinmarmelade, rabarbra & hylleblomstbrus, frostachips med havsalt, olivenkjeks, grissini, grønn pesto, manzanilla oliven og salte mandler for to stk. Den koster 395 kr og den kan bestilles ved å sende epost til hei@tjonnas.com.

Det er ikke til å stikke under stol at asiatisk fra Malai på Sveastranda ble nevnt flere ganger da vi spurte hvilken mat dere ønsket dere til årets festival. Jittima og Jo Even har drevet sommerrestaurant på Sveastranda Camping i mange år. I år blir det Malai på Fredvika!
På menyen: vårruller, grillspyd, wok og rød curry.

Vedfyrt - Pizzeria Trattoria sørger for pizza til sultne publikummere under årets festival. Lund og Lima, to gutter fra Toten, kommer med en mobil trattoria og vedfyrte pizzaovner for å lage sin fantastiske napolitanske pizza. Her får du en tur til Italia uten å måtte forlate Fredvika.
På menyen: Margherita, N’duja, Prosciutto Cotto, Piccante  Pollo og Tartufo.

Festivalburgeren er det såklart Heim Gjøvik som står for, i år igjen! Gastropuben stiller i kjent stil med gode råvarer og himmelske smaker. Akkurat det et sultent festivalpublikum trenger. Lad opp til festival på nattåpent 22. juni og få med deg Heim sin Fredvika Musikkbingo kl. 20.00
På menyen: Fredvikaburger, vegetarburger, fries, popcorn, iskrem og sorbet.